• utrecht@trainingsschoolaw.nl
  • 06-23882439
  • 06-23882439
 

Op stap met je hond (€249)

‘Op stap met je hond’ module informatie

Dit is een module voor gevorderden en kan gevolgd worden na het succesvol volgen van de Jonge Honden, Basis I of Basis II Module. Het doel van deze module is het samen erop uit gaan met je hond in verschillende – dagelijkse- situaties.

‘Op stap met je hond’ module informatie

Ontspannen wandelen

Het doel van Op Stap met je Hond is samen ontspannen wandelen in een omgeving met veel prikkels.

Deze module bestaat uit vijf lessen, waarvan de eerste les een online theorieles is van Anniek Winters. Hierin leer je alle grondbeginselen van de hondenpsychologie. Heb je deze online les recent gevolgd tijdens de Jonge Honden of Basis I Module? Dan vervalt deze online les. Het is wél noodzakelijk om de kennis van deze les paraat te hebben bij de start om deze module goed te kunnen doorlopen.

Ga geen enkele situatie meer uit de weg

De stad in, op het terras zitten, wandelen door het park en een winkel bezoeken zijn enkele van de voorbeelden die aan bod komen als we op stap gaan.
Na deze module weet je precies hoe je je hond in een nieuwe situatie het beste kunt begeleiden zonder dat hij stress ervaart van de nieuwe prikkels. Je zult geen enkele situatie meer uit de weg gaan en volop genieten van samen op stap met je hond.

Tijdens de module merk je dat zowel het contact met jouw hond verbetert en jullie vertrouwensband daardoor een positieve boost krijgt.
Deze module wordt afgesloten met een theorie- én een praktijk examen tijdens de laatste les.

Aanmelden voor deze cursus?

We gaan graag snel met jou en je hond aan de slag.