• utrecht@trainingsschoolaw.nl
  • 06-23882439
  • 06-23882439
 

Even voorstellen

Maak kennis met Marlieke

Mijn naam is Marlieke Rijnders en sinds 2024 de trotse eigenaresse van deze Trainingsschool AW in Utrecht. Ik ben opgegroeid met thuis een Beagle & Labrador en paste met regelmaat op andere rassen zoals; Bullmastif, Golden Retriever, Amerikaanse Buldog & Berner Sennen. Toen ik 6 jaar geleden eindelijk mijn eigen Labrador Guus kreeg was dat het startschot voor meer verdieping in het gedrag en de behoefte van de hond. De afgelopen jaren heb ik dan ook een enorme interesse en passie ontwikkeld voor honden en de relatie met hun baas. Uiteraard ben ik daardoor meer en zeer divers gaan trainen met mijn eigen hond, maar ik ben ook meerdere professionele opleidingen gaan volgen bij o.a. Anniek Winters. Haar methode was voor mij echt een eye-opener! Ik leerde dat het gaat om leiderschap vanuit de baas, de gemoedstoestand van de hond en dat dit zal leiden tot een hond die jou graag wil volgen.

Maak kennis met Marlieke

Samen ontspannen, in balans en vol vertrouwen wandelen. Hoe fijn is dat!

Dit exacte gevoel gun ik iedere hond en eigenaar. Het is dan ook mijn reden dat ik deze hondenschool gestart ben; baasjes en honden samen in balans brengen, hun hond beter leren begrijpen en de beste versie van zichzelf worden. Blije honden en blije baasjes is mijn doel en ik help je daar graag mee!

Zie ik je snel?

Marlieke

Direct met je hond aan de slag?

Wil jij direct investeren in de relatie tussen jou en je hond en met één van onze trainingsmodules aan de slag? Boek dan hier!